Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков коментира актуални теми около

...
Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков коментира актуални теми около
Коментари Харесай

Караманджуков: Слуховете за скандала не са верни, Десподов не игра достатъчнo през есента

Спортният шеф на Лудогорец - Георги Караманджуков коментира актуални тематики към тима и разкри позицията на клуба за абсурда сред Каули и Десподов.

" Честита Нова година. Пожелавам доста сполучлива 2023-а. Дано всички дружно изживеем доста победи и вълнуващи моменти. Изпращаме доста добра 2022 година. Когато всичко е реалност, тогава разясняваме. Откъм изходящи и входящи прехвърляния. Тук отдясно ми е едно добре познато име. Светослав Дяков може да помогне доста за акомодацията на младите футболисти и същинското лице на Лудогорец. Той има ДНК-то на Лудогорец ", разяснява Караманджуков.

" Каули и Десподов вкараха задоволително голове и асистенции. Това, че Кирил не игра задоволително през есента, не значи нищо. Вестите за абсурда не са правилни. В Австрия Десподов не направи нито една подготовка. Затова играеше по-малко. И за националния тим е един от най-важните. Здравето е над всичко. Не можем да костваме наши играчи, поради който и да е мач. Ще има евентуално още входящи прехвърляния. След Сисиньо евентуално ще търсим и десен бранител, само че споделям, че Лудогорец има най-хубавите футболисти и по тази причина съумяваме 11 пъти да сме първенец. Всички тук имат качества. Собствениците са подсигурили всичко. Няма да продадем някого, тъй като ни трябват пари. Само при доста преференциални предложения може да продаваме. Шимунджа има задоволително разновидности в състава ".

 Серджио Падт възобнови контракта си с Лудогорец
Серджио Падт възобнови контракта си с Лудогорец

До 2026 година

" Знаете за нещата, които разгласяваме в нашия уебсайт. Преди два дни Серджио Падт подписа за още 2 години - до 2026-а година. Неговото предпочитание беше той да остане в Лудогорец. Бързо се споразумяхме. Подписахме и контракт с Диниш Алмейда. Нашето предпочитание беше той да стане част от нас преди година и половина. Тогава персоналните финансови условия, които Антверпен му предложи, бяха много високи. Не можахме да се преборим тогава, само че в този момент не играеше и се разбрахме. Следяхме го много години, знаем за качествата, които сподели в Локомотив Пловдив и Антверп. Това е към този момент откъм входящи трансфер. Преотстъпваме с заплатен наем Жан Карничник в Целие - за 1 година ".

" Постигнали сме съвсем сделка за продажба на Сисиньо. Той имаше предпочитание да се прибере при фамилията си. Остават му 4-5 месеца от контракта. Сумата, която ще получим, ни задоволява. Когато всичко е официализирано, ще я съобщим. Ще засвидетелстваме почетени, както към всеки наш състезател, изкарал дълъг интервал в клуба "

" Има интерес към наши играчи - обстановката с Каули, а пък и други. В момента, в който нещо е реалност, ще бъдете известени правилно. Това всичко е разследване положителните ни мачове в Европа, макар някои съмнения, които допуснахме ".

" Много мъчно се намират заместници на играчите, които привлякохме през годините като Марселиньо, Моци, Дяков и други...Напрежението, което го има в Лудогорец е огромно, тъй като се целим високо. Не мога да не съм удовлетворен от двата мача с Бетис и Рома. Те са доста над европейското равнище и над нашия бюджет. Едно положително европредставяне ".

" Съперникът, който ни чака в Европа - Андерлехт, почва през днешния ден подготовка и ще бъде в положително положение. Треньорският щаб ще направи всичко, с цел да изглеждаме и ние добре. Благодаря още веднъж на всички, които бяха зад тима. Заради Мондиал 2022 имаше по-различен график, единствено една почивна сряда имахме. Нямаме нито една мускулна травма, което е доста мъчно. Отборът се пренастрои от " Олимпико " и Севиля към нашите игрища. Първи мачове в Европа записаха Рик, Тисера, Игор, Пьотровски...По-старото потомство беше привикнало, нека опитът, който натрупат, е скъп. Радва ме ползата на сериозните клубове и техния интерес. Дано към гръбнака - Каули, Десподов, Падт, Недялков и по-младите като Иван и Янков, демонстрират капацитет и темперамент, характерен за настоящия тим ". добави той.

" ЦСКА, Левски, ЦСКА 1948 направиха положителни селекции, а и ние постоянно желаеме конкуренция. Факт е, че зимуваме на второ място, само че и никой различен тим не игра групи в Европа. Имахме един интервал, в който август Гонсалвеш имаше интервенция на дискова херния, а Каули имаше контузия и останахме лимитирани. Наш неприятен шанс е, че тогава играхме с Динамо Загреб, а и в шампионата загубихме точки. Никога не съм коментирал странични фактори, в този момент също няма да го направя. Виждате какъв брой гола на Лудогорец анулираха. Дано реализираме задачата си още веднъж да бъдем първенци ".

" Няма по какъв начин, когато се изправяш против Андерлехт, който няма потребност от показване. Белгийското състезание е доста по-силно от нашето. Разполагат с доста положителни играчи, ще са тежки мачове. Лудогорец играе постоянно и единствено за победа. Дано ги отстраним и доведем още по-силен тим ", добави Караманджуков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР